2 330 ₴
Один з найбільш універсальних і улюблених ножів професійних шеф кухарів. З його допомогою можна виконати величезну кількість робочих процесів на кухні. Нарізати м'ясо або овочі, нарубати зелень або часник, нашаткувати капусту - для всіх цих завдань Вам знадобиться всього один інструмент.
спеціалезація: ніж - сантоку / японський клинок / ніж шеф - кухаря
довжина леза: 17см
широке лезо з заточкою
матеріал клинка: високоякісна нержавіюча сталь
нескользящая ергономічна рукоять з термопластичного еластомеру
можна мити в посудомоечной машині
упаковка: блістер з кольоровим друком
зроблено в Швейцарії
Ергономічна рукоять з анатомічними вигинами і шорстка поверхня матеріалу сприяють зручною фиксаціі ножа в руці без ризику вислизання. А про максимальну швидкість виконання всіх робочих маніпуляцій подбає супергострий сталеве лезо з оптимальною довжиною 17 см і гладкою ріжучою кромкою. Дзеркальна поліровка бічній поверхні для справжніх естетів.
Технічні характеристики:
Колекції: Кухонні ножі
Серії: Swiss Classic
Довжина (мм): 170мм
Вага (кг): 0.108
Колір чорний
Вид товару: Кухонний ніж
Спеціалізація: Santoku
Призначення: Японський клинок (Сантоку)
Тип леза: Гладке
Матеріал рукояті / накладок: термоеластопластів
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Гарантія: Довічна
Основні | |
---|---|
Виробник | Victorinox |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Довжина леза | 17 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Країна виробник | Швейцарія |
Колір | Чорний |
Вага | 0.153 г |
Загальна довжина | 300 мм |