1 494 ₴
Обвалювальний ніж SwissClassic Boning Flexible з лезом 15 см (гнучке) і чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 6.8413.15B Швейцарія
Має досить гнучке вигнуте лезо, зручну, ергономічну ручку, завдяки чому рука не втомлюється при роботі з м'ясом і з тушею. З таким ножем відділення м'яса від кісток - швидка і легка робота.
Цей ніж обвалочний має потужний, гострий і в той же час гнучкий клинок, який робить ніж швидким, вправним і рухливим. Конструкція рукояті ножа дозволяє використовувати його як прямим, так і зворотним хватом.
Оскільки обвалка м'яса передбачає роботу з великим і важким вагою, причому м'ясо нерідко доводиться відокремлювати до кістки тут дуже цінуються хороші ножі, які є основним робочим ножем м'ясника. А професійні ножі допомагають працювати більш ефективно і з мінімальним ризиком.
Основні | |
---|---|
Виробник | Victorinox |
Країна виробник | Швейцарія |
Довжина леза | 15 см |
Довжина ножа | 29 см |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |